• ανακαλύψτε το νέο τρόπο μετακινησης στην πόλη
  • Ανακαλύψτε το νέο τρόπο μετακίνησης στην πόλη.

Δωρεάν η χρήση των δημοτικών ποδηλάτων του Μαραθώνα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας!

Από τις 16/9 και μέχρι τουλάχιστον τις 22/10, ο Δήμος Μαραθώνος σε συνεργασία με τη Cyclopolis προσφέρουν δωρεάν συνδρομές για τα δημοτικά ποδήλατα. Μοναδική προϋπόθεση είναι η κάθε βόλτα να μην ξεπερνάει τις 2 ώρες (αντί της μισής που ίσχυε έως σήμερα). Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός σχετικά με το πόσες φορές θα χρησιμοποιείτε το ποδήλατο κάθε μέρα.

H Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2014 στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής στις σύγχρονες πόλεις, μέσω της προώθησης ενός βιώσιμου μοντέλου κινητικότητας.

Αν είχατε ήδη ενεργό συνδρομή, αυτή θα επεκταθεί για όσο διαρκεί η ενέργεια. Αν όχι, η συνδρομή σας έχει ήδη επανενεργοποιηθεί αυτόματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα τη χρήση.

Αν δεν έχετε ακόμη κωδικούς, πατήστε το Εγγραφή, δηλώστε τα συνθηματικά σας και...

Καλές βόλτες!

Νέα ημερήσια συνδρομή με απεριόριστο χρόνο χρήσης!

Κατόπιν αιτήματος πολλών χρηστών από σήμερα, 7 Απριλίου 2014,  εισάγεται ειδική ημερήσια συνδρομή χωρίς τον περιορισμό των δωρεάν 120’ ανά διαδρομή.

Με την καινούργια συνδρομή μπορείτε έναντι €3,00 να χρησιμοποιήσετε τα δημόσια ποδήλατα για όσον χρόνο θέλετε κατά τη διάρκεια ισχύος της χωρίς επιπλέον χρέωση.

Όλες οι άλλες συνδρομές παραμένουν σε ισχύ.

Καλές βόλτες!

Ενημερώνουμε όσους φίλους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Cyclopolis Μαραθώνα ότι πλέον μπορούν να εγγραφούν και απευθείας από τα κιόσκια των Δημαρχείων και σύντομα και σε αυτά των παραλιών. Πατήστε στην οθόνη το κουμπί "Εγγραφή τώρα!" και ακολουθήστε τις σχετικές οδηγίες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία τραπεζική κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική), το κινητό σας και ένα email. Σε 1' θα έχετε πάρει το ποδήλατο και... καλές βόλτες!

Οδηγίες Χρήσης

δες βήμα-βήμα όλες τις οδηγίες για να απολαύσεις μια βόλτα με ποδήλατο